جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
کلمات کلیدی: بیاتی نان
موارد یافت شده: 1
1 -
اثر سه نوع امولسیفایر و آنزیم α- آمیلاز قارچی بر کاهش بیاتی نان تافتون
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
رضا پوررضا
مهندسی کامپیوتر
مهندسی برق
مهندسی برق
مهندسی برق
محمد خواجه حسینی
سایت
منازعه
کم شنوا
اصغری نکاح
روغن
روغن
اصغری نکاح
کیفیت زندگی شهری
استثنایی
سد سومبار
گون
نوسازی
احیا
مرمت
بافت فرسوده
شهرسازی
diarrhea
محمد مقیمان
دهمین
مبانی
محمودی قرائی
خلاقیت
قصد خرید
قصد خرید